Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Wie sturen kan, vaart bij elke wind’

Krimpen aan de Lek

‘Wie sturen kan, vaart bij elke wind’, zo is te lezen op een bescheiden bordje in de stuurhut van de Conatus. Terwijl schipper Cor Ceelen (45) zijn schip routineus vastmaakt op zijn losplek bij de Gorinchemse betoncentrale, zorgt zijn vrouw Linda (44) voor de koffie. Sinds 1998 varen ze samen op de Conatus. Hun drie kinderen van 20, 18 en 16 jaar, wonen inmiddels samen in hun huis in Krimpen.

1 / 1
Cor en Linda Ceelen gaan elk weekend naar huis, naar hun kinderen die samen in Krimpen in het ouderlijk huis wonen. Foto Hannie Visser-Kieboom

Cor en Linda Ceelen gaan elk weekend naar huis, naar hun kinderen die samen in Krimpen in het ouderlijk huis wonen. Foto Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook