Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[VIDEO] Maritiem erfgoed: De graanzuiger 19 vertrekt uit Rotterdam voor grootschalige restauratie

Rotterdam

De laatste op stoom werkende graanzuiger ter wereld is tot 2023 niet meer te zien bij het Maritiem Museum in Rotterdam. De graanzuiger vertrekt naar scheepswerf Talsma in Friesland voor een grootscheepse restauratie. Via een livestream is het transport van de graanzuiger te volgen.

1 / 1
De graanzuiger 19 tijdens een eerder vervoer (Foto MAS / Frits Loomeijer)

De graanzuiger 19 tijdens een eerder vervoer (Foto MAS / Frits Loomeijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook