Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Orderportefeuille Boskalis naar recordhoogte

PAPENDRECHT

De orderportefeuille van Koninklijke Boskalis is in het eerste kwartaal gestegen tot een recordhoogte van 5,6 miljard euro. Dat is een toename van 270 miljoen euro ten opzichte van eind vorig jaar. Ook behoudt het bedrijf een sterke kaspositie van 275 miljoen euro, met een financieringsruimte van ruim een miljard.

1 / 1
De Boka Tiamat werd recentelijk toegevoegd aan de vloot van Boskalis. (Foto Boskalis)

De Boka Tiamat werd recentelijk toegevoegd aan de vloot van Boskalis. (Foto Boskalis)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook