Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritime Platform: Nederlandse concurrentiepositie en de rol van de overheid

ROTTERDAM

Het is een doorn in het oog dat aanbestedingen worden gewonnen door buitenlandse bedrijven en grote projecten hiermee naar het buitenland verdwijnen. Naast economisch verlies is dit ook funest voor de kennisontwikkeling en innovatiekracht in Nederland. Welke rol kan de overheid spelen om de positie van Nederland te versterken op de wereldmarkt?

1 / 1
Thecla Bodewes, boegbeeld van de Topsector Water & Maritiem en CEO van Thecla Bodewes Shipyards komt spreken. (Foto TB Shipyards)

Thecla Bodewes, boegbeeld van de Topsector Water & Maritiem en CEO van Thecla Bodewes Shipyards komt spreken. (Foto TB Shipyards)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook