Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aanbiedingen Lidl Duitsland vast op Ever Given

UELSEN

Supermarktketen Lidl heeft onlangs in al zijn 3226 Duitse filialen borden geplaatst met excuses voor het ontbreken van bepaalde aanbiedingen. Die bereikten de winkels niet op tijd vanwege Suezkanaal-blokkade van vorige maand. (Geen abonnee en wilt ons dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 1
Het bord zoals Lidl dat in Duitsland in al haar filialen heeft geplaatst. Er worden excuses gemaakt en begrip gevraagd voor het feit dat bepaalde aanbiedingen niet geleverd kunnen worden vanwege de ‘Suezkanaal-affaire’. (Foto Willem de Niet)

Het bord zoals Lidl dat in Duitsland in al haar filialen heeft geplaatst. Er worden excuses gemaakt en begrip gevraagd voor het feit dat bepaalde aanbiedingen niet geleverd kunnen worden vanwege de ‘Suezkanaal-affaire’. (Foto Willem de Niet)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook