Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

WR-27 haalt harkennet voor tongvisserij

DEN OEVER

Bert Loos, schipper-eigenaar van de garnalenkotter WR-27 Visarend uit Den Oever is vorige maand naar Vlissingen opgestoomd om zijn kotter bij Coöperatie Westvoorn te laten voorzien van vier meter netten met rakels, ofwel harkjes voor de tongvisserij.

1 / 2
Bert Loos, zoon Kevin en Corneel Kooren (v.l.n.r.) bij het harkennet. (Foto Bram Pronk)

Bert Loos, zoon Kevin en Corneel Kooren (v.l.n.r.) bij het harkennet. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook