Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

OBA neemt IGMA Bulk Terminal over

AMSTERDAM

Het Overslag Bedrijf Amsterdam (OBA) neemt IGMA Bulk Terminal in Amsterdam over. OBA zal een overeenkomst sluiten met Cargill, het moederbedrijf van IGMA, voor de overname van alle activiteiten van IGMA.

1 / 1
Een drijvende kraan bij de IGMA Bulk Terminal, binnenkort dus OBA Bulk Terminal. (Foto OBA)

Een drijvende kraan bij de IGMA Bulk Terminal, binnenkort dus OBA Bulk Terminal. (Foto OBA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Daan

    Dan zijn we hopeloos verloren!
    OBA🙈🙉

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook