Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Inzamelingsacties brand Werkendam leveren al bijna 50.000 euro op

WERKENDAM

De inzamelingsacties voor de nabestaanden van de drie slachtoffers van de grote brand bij Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen heeft al 45.000 euro opgebracht. De twee aparte inzamelingsacties zijn inmiddels samengevoegd.

1 / 1
De brand in Werkendam bleek niet voort te komen uit een misdrijf, aldus de politie.

De brand in Werkendam bleek niet voort te komen uit een misdrijf, aldus de politie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook