Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Finneco I te water in China

NANJING

Het eerste van drie nieuwe hybride ro-ro-schip van Finnlines is onlangs op de Nanjing Jinling Shipyard in het Chinese Nanjing te water gelaten. De Finneco I moet rond de jaarwisseling voor Finnlines gaan varen. Dat gebeurt onder Finse vlag. Het tweede en derde schip in de serie, de Finneco II en Finneco III, worden in 2022 opgeleverd.

1 / 1
De Finneco I, de eerste van drie nieuwe hybride ro-ro-schepen van Finnlines ging op 26 april op de Nanjing Jinling Shipyard in het Chinese Nanjing te water. (Foto Finnlines)

De Finneco I, de eerste van drie nieuwe hybride ro-ro-schepen van Finnlines ging op 26 april op de Nanjing Jinling Shipyard in het Chinese Nanjing te water. (Foto Finnlines)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook