Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Commissie EU-parlement wil minder brexitsteun Nederlandse vissers

Brussel

De Nederlandse Noordzeevissers dreigen minder Europese compensatie te ontvangen voor de schade die zij lijden door het Britse vertrek uit de EU. De visserijcommissie van het Europees Parlement heeft voor een Frans voorstel gestemd waarmee Zuid-Europese landen meer uit het brexitreservefonds krijgen ten koste van Nederland, Ierland en Denemarken.

1 / 1
Het voor o.a. Nederland bestemde geld gaat naar de Zuid-Europese dagen (Foto Wikipedia)

Het voor o.a. Nederland bestemde geld gaat naar de Zuid-Europese dagen (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook