Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

UK-157 keert terug als boomkorkotter

IJMUIDEN

De UK-157 Jan de Wit van de broers Jan en Willem de Boer uit Urk krijgt de gedaante van boomkorkotter weer terug. De broers kochten de UK-157 als flyshooter GY-127 Hendrika Jacoba van plaatsgenoot Klaas van den Berg.

1 / 1
De UK-157 op de werf van Van Laar in IJmuiden. (Foto Bram Pronk)

De UK-157 op de werf van Van Laar in IJmuiden. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook