Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritime Platform: Hoe blijft Nederland maritiem innovatieland #1?

ROTTERDAM

Om de strategische positie van de Nederlandse maritieme maakindustrie vast te houden is het zaak te blijven innoveren. Hoe ondersteunen digitaliseringsoplossingen scheepsonderhoud en autonoom varen? Wat zijn de technologie├źn waar beginnende ondernemingen aan werken? En hoe pakken we als maritieme maakindustrie zelf een rol hierin?

1 / 1
Kjelt van Rijswijk van SAM|XL vertelt over hun testfaciliteiten voor geautomatiseerde productie op de scheepswerf. (Beeld TU Delft)

Kjelt van Rijswijk van SAM|XL vertelt over hun testfaciliteiten voor geautomatiseerde productie op de scheepswerf. (Beeld TU Delft)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook