Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hutchison Ports nieuwe eigenaar Rotterdamse overslagterminal APMTR

Rotterdam

De overslagterminal van APMTR in de haven van Rotterdam krijgt een nieuwe eigenaar. Hutchison Ports Netherlands maakte bekend de terminal over te nemen van het Deense Maersk. Bedragen noemden de partijen niet. Hutchison is al eigenaar van de ECT Delta Terminal, die pal naast de nu verworven terminal is gevestigd.

1 / 1
Hutchison is al eigenaar van de naastgelegen ECT Delta Terminal (Foto APM Terminals)

Hutchison is al eigenaar van de naastgelegen ECT Delta Terminal (Foto APM Terminals)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook