Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Gordelplicht op duwbakken is contraproductief voor veiligheid’

ROTTERDAM

Valbeveiliging in de vorm van een gordelplicht op duwbakken is contraproductief voor de veiligheid van de werknemers. Dat is de boodschap van Willy Kreusch, voorzitter van de ledengroep duw- en sleepvaart van Koninklijke BLN-Schuttevaer. Hij was vrijdag 7 mei te gast in Studio Schuttevaer.

1 / 1
Marius van Dam laat het harnas zien dat wordt gedragen door het personeel van Van de Graaf & Meeusen. (Beeld uit video)

Marius van Dam laat het harnas zien dat wordt gedragen door het personeel van Van de Graaf & Meeusen. (Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook