Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Elk vrachtschip is een woonboot’

AMSTERDAM

De Zwitserse kunstenares Anmari Mëtsa Yabi Wili kocht in 2009 een verlengde spits en verbouwde die tot varend woonschip en platform voor haar artistieke projecten. Ze was in Bazel noch de aangrenzende Franse en Duitse voorsteden welkom. Sinds december 2020 is ze in Nederland om verder aan haar schip te bouwen en nieuwe kunstprojecten op te zetten.

1 / 1
Anmari aan de Petrof in de Lorin. 'Als je in Lima piano’s en vleugels kunt hebben, dan kan het ook op een boot.' (Foto Heere Heeresma jr.)

Anmari aan de Petrof in de Lorin. 'Als je in Lima piano’s en vleugels kunt hebben, dan kan het ook op een boot.' (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook