Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duitse scheepsbouwers willen staatssteun

HAMBURG

‘Als de Duitse regering de scheepsbouw niet fors gaat ondersteunen is er over 10 jaar in Duitsland geen noemenswaardige scheepsbouw meer over.’ Dat is de boodschap die voorzitter Harald Fassmer van ondernemersvereniging voor Schiffbau und Meerestechnik deze week had voor zijn leden.

1 / 1
China staat volgens Schiffbau und Meerestechnik op het punt de klanten van de Meyer Werft over te nemen. (Foto Meyer Werft)

China staat volgens Schiffbau und Meerestechnik op het punt de klanten van de Meyer Werft over te nemen. (Foto Meyer Werft)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook