Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Studio Schuttevaer: Is gordelplicht op duwbakken schijnveiligheid?

ROTTERDAM

De duwvaartsector is geschrokken door de gordelplicht op duwbakken. Die verplichting werd recent uitgesproken door de Raad van State. De regelgeving stuitte op onbegrip in de duwvaart. In de volgende aflevering van Studio Schuttevaer op 7 mei wordt uitvoerig gesproken met betrokkenen. Is de gordelplicht schijnveiligheid?

1 / 1
De duwvaart is verbijsterd door de gordelplicht op duwbakken. (Foto Robin van den Bovenkamp)

De duwvaart is verbijsterd door de gordelplicht op duwbakken. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook