Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe vorm scheepsfinanciering rendeert

ROTTERDAM

Steeds meer particulieren beleggen online. Vooral veel jongeren openen beleggingsrekeningen. Er zijn ook tal van mogelijkheden om je kennis van de scheepvaart om te zetten in rendabel beleggen. Scheepsfinanciering blijkt ook terug van weggeweest.

1 / 1
Scheepsfinanciering blijkt ook terug van weggeweest. (Foto DGH Advies)

Scheepsfinanciering blijkt ook terug van weggeweest. (Foto DGH Advies)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook