Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Laatste Kauber loods Karl Kilp (93) overleden

KAUB

Karl Kilp, de laatste nog levende Kauber loods, is 29 april op 93-jarige leeftijd overleden. Kilp was een geliefde loods op de Midden-Rijn, ook bij zijn vele Hollandse ‘Stammkunden’, meldt Leo Schuitemaker van Vereniging De Binnenvaart op Facebook.

1 / 1
Rhein Lotse Karl Kilp. (Foto LinkedIn)

Rhein Lotse Karl Kilp. (Foto LinkedIn)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook