Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Column EOC: Charter- en passagiersvaart in hart geraakt

Het vaarseizoen moet nog beginnen, maar nu al weet de charter en de passagiersvaart dat ook 2021 vrijwel een verloren jaar wordt, net als 2020. De charter- en passagiersvaart wordt enorm hard geraakt door de corona-pandemie.

1 / 2

Daarom hebben wij als EOC besloten de stilligregeling te verlengen en te versoepelen. Leden die zich aanmelden voor de stilligregeling hoeven de helft minder verzekeringspremie te betalen. Dat is wellicht geen enorm bedrag, maar het kan leden helpen de coronatijd door te komen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook