Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Stijgende vraag naar capesizers

De groeiende export van ijzererts uit Brazilië en Australië zorgt momenteel voor meer vraag naar capesizers en dan vooral schepen van rond vijf jaar oud. De vrachtprijzen stegen inmiddels tot ongeveer $ 34.000 per dag.

1 / 1
De Robin 1 (ex Cap Roga) werd in maart voor $ 15 miljoen gekocht en zou nu al 21 miljoen waard zijn.

De Robin 1 (ex Cap Roga) werd in maart voor $ 15 miljoen gekocht en zou nu al 21 miljoen waard zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook