Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Na 15 jaar is de Croosboot terug: ‘Nu nog wachten tot we mogen varen’

Rotterdam

De legendarische Rotterdamse Croosboot is terug van weggeweest. Het bijna 100 jaar oude scheepje gaat opnieuw rondvaarten verzorgen op de Rotte. De gemeente Rotterdam subsidieert de aanleg van een opstapplaats in Rotterdam-Noord. Zodra corona het toelaat kunnen de tochten beginnen.

1 / 1
De Croosboot is door broers Ton (links) en Maurice den Haan nieuw leven ingeblazen (Foto Jelmer Bastiaans)

De Croosboot is door broers Ton (links) en Maurice den Haan nieuw leven ingeblazen (Foto Jelmer Bastiaans)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook