Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maersk: problemen containervervoer houden nog hele jaar aan

Kopenhagen

De huidige problemen in het wereldwijde containervervoer houden vermoedelijk nog het hele jaar aan. Dat stelde het Deense rederij-concern A.P. Møller-Maersk bij de presentatie van uitzonderlijk goede kwartaalcijfers.

1 / 1
De Maersk Essen voor de kust van Los Angeles (Foto Maersk)

De Maersk Essen voor de kust van Los Angeles (Foto Maersk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook