Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Coronatest belemmert vrije doorvaart Rijn

SLIEDRECHT

Staat de Akte van Mannheim een verplichte coronatest in Duitsland wel toe? De Akte garandeert immers een onbelemmerde doorvaart op de Rijn. Dat vraagt schipper Stephan Hagenaar van de Pandora zich af. De test is voor hem geen accuut probleem. De Pandora ligt namelijk enkele dagen afgemeerd in thuishaven Sliedrecht.

1 / 1
Chantal, Floor en Stephan Hagenaar. Floortje is bijna twee, maar gaat straks naar het internaat. Net als haar vader, die het er erg naar zijn zin heeft gehad. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Chantal, Floor en Stephan Hagenaar. Floortje is bijna twee, maar gaat straks naar het internaat. Net als haar vader, die het er erg naar zijn zin heeft gehad. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Bikkel

    Denk dat de akte van Mannheim niet nodig is ,denk eerder het handvest van de grondrechten die in de Europese Unie zijn opgenomen.Daar staat iets van vrijheid in .Begrijp echt niet waarom mensen die testen laten doen als je gezond voelt.Een testsamenleving moeten we echt niet willen.We zijn collectief ZIEK verklaard en kunnen dan middels een test van 72 uur vrijheid kopen .Daarna zijn we weer automatisch ZIEK totdat we weer een test doen zodat we weer even mee mogen doen in de maatschappij .Dat is pas ZIEKmakend.Hou jullie rug recht binnenvaart en geef een grens aan !

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook