Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stremming bij sluis IV in Haghorst door onderhoudsvoorbereiding

HAGHORST

Scheepvaart kan van 4 tot en met 6 mei geen gebruik maken van de sluis IV in Haghorst op het Wilhelminakanaal in Brabant. Er zijn voorbereidende werkzaamheden voor het groot onderhoud dat later dit jaar zal plaatshebben.

1 / 1
Geen doorgang bij sluis IV door onderhoud. (Foto Rijkswaterstaat)

Geen doorgang bij sluis IV door onderhoud. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook