Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritime Platform: Hoe staat de maritieme sector ervoor?

ROTTERDAM

Hoe staat de maritieme sector ervoor? Dat was wat hoofdredacteur René Quist en uitgever Arie van Dijk van de ProMedia Group zich vrijdag 30 april in Studio Schuttevaer afvroegen. Tijdens de uitzending  keken ze vooruit naar de tweede editie van Maritime Platform, dat 26 en 27 mei online plaatsheeft en gratis toegankelijk is voor alle geïnteresseerden.

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook