Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Binnenvaart heeft Europees fonds nodig voor financiering’

BRUSSEL

Niet alleen voor de zeevaart, maar ook voor de binnenvaart wordt een routekaart opgesteld om emissievrij te gaan varen in 2050. Binnenvaartrapporteur van het Europees Parlement Caroline Nagtegaal-Van Doorn (VVD), heeft het concept al klaarliggen en de onderhandelingen daarover zijn gaande. Voor de financiering pleit zij alvast voor een speciaal Binnenvaartfonds.

1 / 1
Rapporteur Caroline Nagtegaal-Van Doorn: 'Geen enkele optie is slecht. Ik ben van de lijn en, en.’

Rapporteur Caroline Nagtegaal-Van Doorn: 'Geen enkele optie is slecht. Ik ben van de lijn en, en.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook