Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeker 26 doden bij scheepsramp in Bangladesh

Dhaka

Zeker 26 mensen zijn omgekomen bij een scheepsongeluk in Bangladesh. Een snelle veerboot kwam tijdens de oversteek van de rivier Padma in aanvaring met een vrachtschip. Volgens de plaatselijke politie zijn daarbij ook zeker vijf opvarenden gewond geraakt.

1 / 1
De lichamen van de slachtoffers worden geborgen door reddingswerkers (Foto ANP / STR)

De lichamen van de slachtoffers worden geborgen door reddingswerkers (Foto ANP / STR)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook