Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Dit heeft enorme impact op Werkendam’, zegt loco-burgemeester Tanis over brand

WERKENDAM

‘Het is pijnlijk, zijn hele levenswerk gaat in vlammen op. Het heeft ook grote impact op het dorp. Hier werken 150 man, de derde generatie is een jaar of 25, 30 en staat te trappelen om het over te nemen. Pijnlijk.  Loco-burgemeester Hans Tanis reageerde voor de camera van Altena TV. ‘Dit heeft enorme impact op Werkendam.’

1 / 1
Loco-burgemeester Hans Tanis Werkendam over brand Hoogendoorn

Loco-burgemeester Hans Tanis Werkendam over brand Hoogendoorn

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook