Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rodie met blik- en windvangers op NH Kanaal

ZAANDAM

Rodie Transport uit Westzaan had weer eens een in het oog lopend klusje op het Noordhollands Kanaal. Met de sleepboot Rodie voorop en de Rodie 2 achterop met daartussen de dekschuiten 20 en 23, bracht de sleepdienst zeven silo’s van Oostwouder in ’t Zand naar Zaandam.

1 / 1
Het silotransport van Rodie heeft de vaart er flink in tussen Koedijk en de binnenstad van Alkmaar. (Foto Sandra Schotvanger)

Het silotransport van Rodie heeft de vaart er flink in tussen Koedijk en de binnenstad van Alkmaar. (Foto Sandra Schotvanger)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook