Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Pulstuigen definitief op de kade

SCHEVENINGEN

Aan boord van de Eurokotter KW-5 heerst een grafstemming. Schipper-eigenaar Nico van der Plas had nog een kleine hoop dat het Europese Hof van Justitie het pulsverbod zou herzien, maar dat is niet gebeurd. Het Hof bekrachtigde het verbod. Op 30 juni kan Van der Plas zijn pulstuigen definitief op de kade dumpen.

1 / 1
Nico van der Plas bezig met herstel van de netten aan boord van de KW-5. (Foto W.M. den Heijer)

Nico van der Plas bezig met herstel van de netten aan boord van de KW-5. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook