Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepswerf Heerewaarden klem tussen twee overheden

DEN HAAG

De voorzitter van de Raad van State heeft maandag 12 april flink uitgehaald naar de gemeente Maasdriel. Aanleiding was het nieuwe bestemmingsplan voor het gebied waarin scheepswerf Heerewaarden ligt. De werf maakte bij de Raad bezwaar tegen dit plan, omdat dit geen oplossing biedt voor het ligplaatsprobleem van het bedrijf.

1 / 1
De blusboot bij de scheepswerf Heerewaarden. (Foto Bart Oosterveld)

De blusboot bij de scheepswerf Heerewaarden. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook