Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Duwbakken hebben de toekomst’

AMSTERDAM

Klaas van der Meulen wilde niets anders dan varen. Dat deed hij eerst op zijn eigen schepen en sinds 18 jaar op het kraanschip Sam van Rederij de Jong, waarmee hij duwbakken schoonmaakt. Hij heeft het marktaandeel van duwbakken de laatste 20 jaar flink zien groeien.

1 / 1
Klaas van der Meulen ten voeten uit. ‘Vroeger mopperde ik ook op de bakken, maar het is de toekomst.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Klaas van der Meulen ten voeten uit. ‘Vroeger mopperde ik ook op de bakken, maar het is de toekomst.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook