Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Loodsplicht Nieuwe Stijl zorgt voor uniform systeem voor zeegaande schepen

ROTTERDAM

Loodsplicht Nieuwe Stijl (LNS) is per 1 januari 2021 van kracht geworden. Wat is er veranderd en wat zijn de gevolgen voor reders en loodsen? Marjolein van Noort, beleidsadviseur Economie en Financiƫn bij de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR), en Tjitte de Groot, voorzitter van de Regionale Loodsencorporatie Rotterdam-Rijnmond, leggen het uit.

1 / 1
Gelijke monniken, gelijke kappen in de Nederlandse zeehavengebieden. (Foto Loodswezen)

Gelijke monniken, gelijke kappen in de Nederlandse zeehavengebieden. (Foto Loodswezen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Seuter

    Examption zal toch wel Exemption moeten zijn

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook