Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen onthult ontwerp superjacht SeaXplorer 105

Vlissingen

Amels Damen heeft het ontwerp van het nieuwe superjacht bekend gemaakt. De 105-meter lange SeaXplorer 105 heeft ruimte voor twee helikopters, een tennisbaan en een onderzeeër. Het is een zogeheten expeditiejacht dat overal ter wereld uit de voeten kan.

1 / 3
Er is een mogelijkheid tot een buitenbioscoop (Impressie Damen / J. Gauldie)

Er is een mogelijkheid tot een buitenbioscoop (Impressie Damen / J. Gauldie)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook