Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duwcombinatie Carbon Collectors is bouwrijp

GRONINGEN

De plannen van het Groningse Carbon Collectors om met een duwcombinatie CO2 te gaan inzamelen en te lossen in een leeg aardgasveld in de Noordzee, naderen de uitvoeringsfase. Klassenbureau Veritas heeft het ontwerp goedgekeurd van de bijna 150 meter lange combinatie die per reis 4000 ton CO2 naar de Noordzee kan brengen.

1 / 2
WDN2115 Carbon Collectors afmeer en losinstallatie

WDN2115 Carbon Collectors afmeer en losinstallatie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook