Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Verzekeraars noemen schadeclaim Ever Given schandalig

LONDEN

Verzekeraars die betrokken zijn bij de afwikkeling van de schadeclaims rond het containerschip Ever Given, noemen de claim van 916 miljoen dollar van de Suezkanaalautoriteiten schandalig. (Geen abonnee en wilt ons dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 1
De schadeclaim van de Ever Given wordt wel erg overdreven, vinden verzekeraars.

De schadeclaim van de Ever Given wordt wel erg overdreven, vinden verzekeraars.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • DirkSteenstra

    Toen Indonesië zich onafhankelijk verklaarde van Nederland, namen ze de Ned. vloot die toen in Indonesië was, inbeslag. De Nederlandse rederijen claimden deze schepen vervolgens bij de verzekeraars. Deze gingen vervolgens een ernstig praatje houden over de verzekering van hun schepen in de toekomst. Toen kwam er heel gauw duidelijkheid over de inbeslagname van de schepen en werden deze terug gegeven aan de Ned. rederijen. Probleem opgelost. Nou, dat geef ik hun dus ook nu een hint voor dit probleem met de Egyptische ( Marlboro sloebers ) Misschien dat dit ook nu voor klaarheid werkt.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook