Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal Bodewes bouwt hybride tweetal voor Hagland

HOOGEZAND

Scheepswerf Royal Bodewes in Hoogezand heeft een order voor de bouw van twee zelflossende 5000 dwt bulkers in de wacht gesleept van Hagland Shipping uit het Noorse Haugesund. Aan het contract is tevens de optie op de bouw van nog twee zusterschepen gekoppeld. Het worden hybride schepen die voor het manoeuvreren in havens en fjorden de beschikking hebben over een accupakket.

1 / 1
De zelflossende hybride bulker waarvan Royal Bodewes er twee gaat bouwen voor het Noorse Hagland Shipping met een optie voor nog eens twee exemplaren. (Illustratie Royal Bodewes)

De zelflossende hybride bulker waarvan Royal Bodewes er twee gaat bouwen voor het Noorse Hagland Shipping met een optie voor nog eens twee exemplaren. (Illustratie Royal Bodewes)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook