Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Raad Rotterdam: liever tunnel dan brug in Rotterdam-Oost

ROTTERDAM

De gemeenteraad van Rotterdam lijkt in meerderheid een voorkeur te hebben voor een tunnel onder de Nieuwe Maas tussen de Esch en Feijenoord in Rotterdam-Oost. Dat meldt Radio Rijnmond. Een tunnel heeft ook de nadrukkelijke voorkeur van de binnenvaart, een brug verslechtert de nautische veiligheid zo stelt ook Bewonersbelangen-Veranda (BBV).

1 / 1
Volgens de maritieme sector moet rekening worden gehouden met de binnenvaart bij het kiezen voor een nieuwe oeververbinding. (Foto evofenedex)

Volgens de maritieme sector moet rekening worden gehouden met de binnenvaart bij het kiezen voor een nieuwe oeververbinding. (Foto evofenedex)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    eindelijk iets verstandigs

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook