Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Studio Schuttevaer: Is bijmengen FAME levensgevaarlijk?

ROTTERDAM

De biodiesel FAME zou volgens de Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) en EOC Scheepsverzekeringen levensgevaarlijk zijn, en zou scheepsmotoren erg beschadigen. Daarom schreven de twee partijen een brandbrief aan het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

1 / 1
Het bijmengen van FAME tijdens het bunkeren zou gevaarlijk zijn voor schippers en hun schepen.

Het bijmengen van FAME tijdens het bunkeren zou gevaarlijk zijn voor schippers en hun schepen.

In de volgende aflevering van Studio Schuttevaer schuift Stef Hubers, technisch adviseur voor de binnenvaart en visserij, aan om te praten over dit probleem. Hij praat erover met hoofdredacteur René Quist.

Kijk 23 april vanaf 16:00 uur live mee via het YouTube-kanaal van Studio Schuttevaer. (Robin van den Bovenkamp)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook