Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

North Sea Port verwacht volledig herstel voor eind 2022

VLISSINGEN

North Sea Port heeft in het eerste kwartaal van 2021 evenveel goederen via de zeevaart behandeld als in het eerste kwartaal van 2020. Die cijfers liggen in lijn met de prognose van de haven voor volledig herstel tegen het einde van 2022.

1 / 1
North Sea Port verwacht nog voor 2023 volledig herstel. (Foto North Sea Port)

North Sea Port verwacht nog voor 2023 volledig herstel. (Foto North Sea Port)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook