Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kribbakens op kribben in Scheur en Nieuwe Waterweg

Nieuwe Waterweg

Havenbedrijf Rotterdam heeft in overleg met Rijkswaterstaat kribbakens geplaatst op een aantal kribben langs de Rozenburgse landtong in het westelijke havengebied van Rotterdam. Dit om de nautische veiligheid ter plaatse te verbeteren.

1 / 1
Kribbakens zijn geplaatst op een aantal kribben (Foto Marius van den Ouden)

Kribbakens zijn geplaatst op een aantal kribben (Foto Marius van den Ouden)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook