Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gemeente Zaanstad behandelt motie voor beter ligplaatsenbeleid

ZAANSTAD

De gemeente Zaanstad behandelt donderdag 22 april een motie voor versoepeling van het plaatselijke  ligplaatsenbeleid. Om de motie kracht bij te zetten zal de Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) in de gemeenteraad  gebruikmaken van het inspreekrecht.

1 / 1
De Wilhelminasluis in Zaanstad. (Foto Zaanstad)

De Wilhelminasluis in Zaanstad. (Foto Zaanstad)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook