Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Fregat Van Speijk uit de vaart wegens ernstig personeelstekort

DEN HELDER

Het marinefregat Zr.Ms. Van Speijk gaat vanaf de zomer uit de vaart. De oorzaak is een ernstig tekort aan personeel, meldt het ministerie van Defensie. De bemanning is hier woensdag over geïnformeerd.

1 / 1
Het patrouilleschip Zr.Ms. Van Speijk. (Foto Koninklijke Marine)

Het patrouilleschip Zr.Ms. Van Speijk. (Foto Koninklijke Marine)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook