Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Nieuwbouwgolf containerschepen op komst

ROTTERDAM

De Australische haven Newcastle heeft nog steeds problemen met het laden van kolen. Slecht weer is de boosdoener en inmiddels liggen ruim 40 schepen te wachten op belading. Sinds november lagen niet zoveel schepen te wachten. Saoedi-Arabië, Japan en Thailand zijn klanten van Australië waardoor de export van kolen op niveau is.

1 / 1
De 40 jaar oude tanker Ramdane Abane staat te koop.

De 40 jaar oude tanker Ramdane Abane staat te koop.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook