Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

VOC-schip Amsterdam definitief terug bij Scheepvaartmuseum

AMSTERDAM

De VOC-replica Amsterdam is teruggekeerd aan de steiger van het Scheepvaartmuseum. Zeven maanden lang zijn er restauratiewerkzaamheden uitgevoerd aan het schip, onder meer bij Damen Shiprepair & Conversion in Amsterdam-Noord.

1 / 2
De Amsterdam in het droogdok bij Damen. (Foto Scheepvaartmuseum)

De Amsterdam in het droogdok bij Damen. (Foto Scheepvaartmuseum)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook