Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Containertransferium Alblasserdam verwerkt 100.000 containers

ALBLASSERDAM

De binnenvaartoverslag op de containerterminal van BCTN in Alblasserdam is in zes jaar tijd gegroeid naar 100.000 containers. De terminal draagt hiermee bij aan een betere bereikbaarheid van de Rotterdamse haven en is bovendien een trekpleister voor regionale bedrijvigheid.

1 / 1
Het transferium van BCTN in Alblasserdam. (Foto BCTN)

Het transferium van BCTN in Alblasserdam. (Foto BCTN)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook