Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Smart Patrol werkt aan slimme vaarwegen

Rotterdam

Om de veiligheid en dienstverlening op de vaarwegen verder te verbeteren doet Rijkswaterstaat momenteel in het programma Smart Patrol uitgebreid onderzoek naar alle mogelijke technische innovaties. ‘Smart Patrol is gericht op innovatie. We willen de bediening nu veiliger maken én we moeten klaar zijn voor de bediening van morgen, ervoor zorgen dat de bediening toekomstbestendig is.’

1 / 1
De Sluis in Heel wordt gebruikt om nieuwe systemen uit te testen (Foto Rijkswaterstaat)

De Sluis in Heel wordt gebruikt om nieuwe systemen uit te testen (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • mdb

  Wellicht is het ook handiger, dat ze eerst zorgen dat er nog een brug open kan. In Rotterdam is er een beweegbare brug voor ca. 10 jaar afgesloten en ik zie het met de Coenbrug in Zaanstad net zoiets worden. EEERST AL HET ACHTERSTALLIG ONDERHOUD, dat is pas SMART !

 • Bikkel

  Experimenten is Nederland goed in zodat de binnenvaart steeds meer wordt afgeremd om hun goede prestaties te kunnen tonen.

 • laurina

  Laten ze er eerst maar eens voor gaan zorgen dat de bediening van vandaag goed gaat voordat ze miljoenen weg gaan gooien voor de bediening van morgen

 • daisy

  Op naar het volgende falende IT project van de overheid.

  G.M. Noldes

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook