Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Platina3 roept op tot krachtige lobby en meer geld voor binnenvaart

BOEDAPEST

Meer dan 250 deskundigen en belanghebbenden hebben op het eerste Europese Platina3-evenement in Boedapest opgeroepen tot een krachtiger lobby en financiering voor de binnenvaart. De binnenvaart-denktank had plaats op 7 en 8 april en is een Europees initiatief onder leiding van het Nederlandse Expertise- en Innovatiecentrum Binnenvaart (EICB).

1 / 1
Veel Europese partijen willen meer financiering voor de sector. (Foto Rhenus)

Veel Europese partijen willen meer financiering voor de sector. (Foto Rhenus)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook