Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Recordaantal volle containers op CMA CGM Jacques Saade

Singapore

De rederij CMA CGM claimt het grootste aantal volle containers op een schip te hebben geladen. Vanuit Singapore vertrok de Jacques Saade begin april met 21.433 volle containers richting Europa. Het 400 meter lange 23.000 teu schip laadde er in oktober 2020 al eens 20.723.

1 / 1
De Jacques Saade bunkerde in Singapore ook 6801 kuub LNG. Foto Wikipedia

De Jacques Saade bunkerde in Singapore ook 6801 kuub LNG. Foto Wikipedia

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook